Csatlakozzon a Steyrer-Sped Kft. családias, motivált csapatához

Folyamatosan bővülő csapatunkba keressük új munkatársainkat. Itt megtalálja jelenlegi nyitott pozícióinkat. Ha felkeltettük az érdeklődését, jelentkezzen még ma!

A fejlődés és a csapatmunka nálunk együtt jár

Arra törekszünk, hogy ne csak egy munkahelyet teremtsünk, ahol az ember le akarja tudni a napi kötelezettségeit, hanem egy közösséget, ahol az együttműködés és a fejlődés áll a középpontban. Ahol a hivatástudat, a csapatmunka és az innováció határozza meg mindennapjainkat.

Törekszünk arra, hogy munkatársaink a legjobb feltételek mellett dolgozhassanak, és támogassuk szakmai fejlődésüket. Családias légkörben, modern eszközökkel és versenyképes juttatásokkal várunk minden lelkes és ambiciózus jelentkezőt!

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

Családias légkör

Nálunk mindenki ismer mindenkit. Így könnyű beilleszkedni és a csapat tagjává válni. Azt valljuk, a munka gyorsabban telik jó társaságban.

Versenyképes fizetés

Biztos Ön is motiváltabban jön majd nap, mint nap dolgozni, ha tudja, munkájának megvan a gyümölcse. Elkötelezettek vagyunk, hogy a jól végzett munkát kiemelten díjazzuk.

Modern eszközök

A munkát nem fogja megakasztani egy rozoga gép, vagy elhasznált eszköz. A legújabb technológiákat és eszközöket használjuk, hogy a lehető legjobb eredményeket érhessük el.

Pozíciók

Nézze meg betöltendő állásainkat

Ha bármelyik felkeltette az érdeklődését, kattintson rá a további részletekért.